• Šetalište Slana Banja b.b. Tuzla
  • +387 35 261-225
  • 09:00h - 24:00h

Naša priča O nama

Upoznajte Zlatnik

Restoran Zlatnik je prava gastronomska oaza smještena u samom centru Tuzle, u neposrednoj blizini šetališta Slana Banja. Zlatnik možete posjetiti svaki dan i testirati kvalitet ponude. Odlika Zlatnika je i ljubazno osoblje koje gostima stoji na raspolaganju, što će posjetiocima učiniti boravak izuzetno ugodnim iskustvom. Hedonistički trenutak užitka u dobrom jelu i piću, kao i boravak u uređenom ambijentu, jeste ujedno kvalitetan odgovor na sve negativne posljedice koje donosi ubrzani tempo života. Gosti mogu svakodnevno uživati u širokom izboru tradicionalnih bosanskih jela, kao i jelima koja pripadaju gastronomskoj ponudi brojnih internacionalnih kuhinja. Osim raznovrsne ponude hrane tu je i široki izbor domaćih i stranih vina. Vinska karta u Zlatniku se svojim izborom i stručnošću redovito dopunjava, pri čemu se pazi da i najzahtjevniji gosti mogu uživati u zadovoljstvima izabranih vrhunskih vrsta vina.

Prednosti Zlatnika

Lokacija

Izuzetno atraktivna lokacija na kojoj se nalazi Restoran Zlatnik.

Osoblje

Visokoškolovano, stručno i posebno ljubazno osoblje.

Jela

Bogata gastronomska ponuda domaćih i stranih jela.

Vino

Vrhunska vinska karta.

Organizovanje

Mogućnost organizovanja vjenčanja i evenata.

Nešto

Nešto

U Zlatniku se Organizuje

Rođendanske proslave
Rođendan je najljepša proslava.Provedite jedan prijatan ručak ili večeru, sa vašom porodicom ili prijateljima.

Vjenčanja
Nezaboravni događaj u životu. Da li će biti prisutni samo najbliži ili i cijela rodbina,da li će biti samo ručak ili svatovi, vi birate. U restoranima “Zlatnik” će se pobrinuti da proslavu organizuju na najbolji mogući način.

Mature
Kad ponovo sretnete svoje školske drugove poslije više godina to je posebna prilika. Ova prilika zaslužuje dobru organizaciju. U restoranima “Zlatnik” možete birati između više menija da bi proslava bila što ljepša, uspješnija ali da bude noć za dugo i lijepo pamćenje.

Poslovni ručkovi
Rad i poslovni uspjesi su neophodni dio života. Birajte prema vašim zahtjevima ili očekivanjima vaših poslovnih partnera. u restoranima “Zlatnik” nude raznovrsnu hranu, ali i kvalitetna vina. Iskustvo i usluge restorana doprinjet će vašim poslovnim uspjesima.